Dr. Dre vastasi syytöksiin naisvihamielisyydestä ja parisuhdeväkivallasta kovin N.W.A-henkisesti

Dr. Dre tykittelee menemään. Ei kuitenkaan Yamahalla, vaan haastattelussa.

13.08.2015

Dr. Dren uusi albumi Compton ilmestyi Apple Musiciin viime viikolla. Rolling Stone teki Dr. Dresta ja Ice Cubesta kansikuvajutun, jossa jututtaa molempia hip hopin megatähtiä muun muassa uudesta N.W.A-elokuvasta.

Juttu paneutuu myös Dr. Dren menneisyyteen ja hänen käsityksiinsä naisista. Vuonna 1991 Dre hyökkäsi toimittaja Denise ”Dee”Barnesin kimppuun. Lisäksi Dren ex-voima Michel’le on syyttänyt Dretä jatkuvasta parisuhdeväkivallasta.

”Olen tehnyt aika vitun hirveitä mokia elämässäni. Olin nuori ja helvetin typerä. Kaikki syytökset eivät ole totta. Osa on, osa ei. Ne jotka ovat…. Ne ovat sellaisia virheitä, jotka tekisin toisin, jos vain voisin. Maksoin kuitenkin kalliisti noista virheistä. En tekisi mitään sellaista enää koskaan uudelleen.”

Samassa haastattelussa Dre vastasi väitteisiin siitä, että N.W.A:n sanoituksia olisivat olleet naisvihamielisiä.

”Jos kuuntelija on lutka, hän tuskin pitää N.W.A:n musiikista. Jos olet huora, niin tuskin pidät meidän musiikista. Jos taas et ole lutka tai huora, niin älä puolustele noita kuvottavia naisia. Kenelläkään kunnon naisella ei edes pitäisi olla pelkoa siitä, että puhumme kappaleissamme hänestä.”

 

Lisää luettavaa