Ed Sheeran jättää Twitterin jatkuvan häiriköinnin takia – taas

Indiepopin ehkä suloisin punapää Ed Sheeran on saanut tarpeekseen Twitterin ilkeilijöistä.

Sosiaalisen median trollit, joilla tuntuu olevan loputtomasti aikaa niin tuttujen kuin tuntemattomien hahmojen herjaamiseen ja häiriköintiin, eivät ole mikään uusi ilmiö. Etenkään astetta kuuluisammille naamoille.

Tämän on saanut todeta myös rakastettava poppari Ed Sheeran. Mies kertoo The Sun -lehdelle jättäneensä Twitterin täysin, koska ei jaksa siellä kokemaansa jatkuvaa solvaamista.

”Olen lopettanut Twitterin käytön kokonaan. En pysty lukemaan sitä.”

”Kun menen sinne, en löydä mitään muuta kuin ihmisiä ilkeilemässä. Twitter on alusta sille.”

”Yksikin kommentti pilaa koko päivän. Siksi olen jättänyt sen.”

Sheeranin Twitter-tili pysyy edelleen aktiivisena, mutta sen viestit generoidaan tästä lähin automaattisesti hänen Instagram-tililtään.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun punapää on pitänyt katkaisuhoitoa sosiaalisesta mediasta. Pari vuotta takaperin Sheeran ilmoitti poistuvansa väliaikaisesti kaikista sosiaalisen median kanavista ja jopa lopettavansa älypuhelimen käytön. Paluu digimaailmaan ei selvästikään ole ollut ruusuinen.

Julkkisten vetäytyminen sosiaalisen median riepottelusta on viime vuosina tullut surullisen usein nähdyksi uutiseksi. Usein kyseessä on naispuolisten tai vaikkapa vääränväristen naamojen saama suhteettoman suuri ryöpytysvyöry milloin mistäkin.

On kuitenkin vaikea ymmärtää, mikä Ed Sheeranin sympaattisesta kerubinnaamasta tekee maalitaulun… ja samaa ihmettelee mies itsekin:

”Kaikkein v****maisin arvoitus minulle on ollut yrittää päästä jyvälle siitä, miksi ihmiset inhoavat minua niin paljon.”