Elastinen julkaisi äitienpäivän kunniaksi Supervoimii – video saattaa yllättää

Elastinen julkaisi uuden videon.

Youtube

Elastinen julkaisi huhtikuussa Supervoimii-kappaleen joka on sittemin saavuttanut valtaisan suosion. Tuolloin Elastinen käväisi myös Rumban haastattelussa kertomassa niin uudesta kappaleestaan, uusista kuvioistaan, kuin vähän menneestäkin. Haastattelun löydät täältä.

Haastattelussa Elastinen kertoi kappaleesta seuraavasti:

”Olen tehnyt paljon musiikkia sekä itse että muiden kanssa. Tehtiin porukalla yhtä toista kappaletta ja ajateltiin sessioiden jälkeen vielä kokeilla, jos irtoaisi jotain, kun oli niin vapautunut tila. Biisistä tuli itselleni poikkeuksellisen avoin. Onhan toki levyllä ollut avoimia kappaleita, mutta singlenä en ole tällaista ikinä julkaissut. Viime vuosi oli iso, menin naimisiin ja sain lapsen. Tässä kerrotaan siitä mitä tapahtui.”

Elastisen uutta kappaletta on kuunneltu Spotifyssa alle kuukaudessa 1,7 miljoonaa kertaa ja on tällä hetkellä Suomen Spotifyn Top 50 -listan sijalla 7. Tänään äitienpäivän kunniaksi Elastinen julkaisi videon uusimmasta hitistään.

Jos Supervoimii yllätti jo musiikillisesti, niin myös visuaalinen puoli saattaa yllättää. Video on hyvin vähäeleinen, mutta saa katsojan hämmästelemään näkemäänsä. Suosittelemme katsomaan videon alta.

Videon ohjauksesta vastaa Taito Kawata.