Elastinen räppää vastasyntyneestä lapsestaan uutuusbiisillä – kirjoitti säkeistönsä pikavauhtia

Toistuvat yllätykset saivat seurakseen Elastisen.

30.03.2019

Elastinen teki yllätyksen ja vieraili Toistuvien yllätysten Pane älä tappele II -kappaleella. Yllätys on kyseessä siis sikäli, että Elastinen ei featteja tee aivan joka päivä, saati yhtyettä ei välttämättä osaisi yhdistää Elastiseen samantien.

Todellisuudessa kyseessä on hyvinkin looginen tapaus, onhan Toistuvissa yllätyksissä esimerkiksi pitkänlinjan räppäri Soul Valpio ja kappaleen on tuottanut yhdessä Krison kanssa Joniveli jolla on omat Rähinä-yhteytensä. (Elastisen Rähinä-yhteyksiä ei varmastikaan tarvitse erityisemmin alleviivata.)

Biisi on hyvin leppoisaa meininkiä, siis juuri sitä mitä Toistuvilta yllätyksiltä osaisi odottaa. Pane älä tappele II on itsessään kappaleen nimi, jonka jälkeen sisältö ei jää epäselväksi.

Tiedotteella bändi kertoo koko hommasta näin:

”Ela lähetti ensimmäisen version säkeistöstään noin kolme tuntia sen jälkeen kun vierailua hänelle ehdotettiin. Tehokas kaveri! Matti Partasen (Beer’d Films) ohjaamalla musiikkivideolla popcornit lentävät, konfliktit ratkeavat ja näyttelijäntyö on niin korkeatasoista, ettei voi kun odotella hiessä ensi vuoden Jussi-gaalaa.

Kokopitkä albumi ”Huumori & Vapaa-aika” julkaistaan 12.4.2019. Samana päivänä juhlitaan levyjulkkareita Jyväskylän legandaarisessa Tanssisali Lutakossa. Illan muina esiintyjinä mm. MC Taakibörsta, Are, Joosu J, Bege, R2ISDJ2, Pex Pistols.”

Elastisen nokkela verse ei siis syntynyt väkisin puristamalla, vaan räppärillä selvästi riimikynä sauhuaa tuttuun tyyliin. Verse on selvästi hyvin tuore. Elastinen sai vaimonsa kanssa hiljattain toisen lapsen ja asia mainitaan myös kappaleella.

Biisistä julkaistiin video, siitä vastaa Matti Partanen. Katso se alta. Tämän jälkeen voit tarkastella sitä ekaa PÄT-biisiä.

YouTube video

Lisää luettavaa