Elektron ja scifi-rockin ystävien kannattaa tsekata tämä videopelin soundtrack, vaikka pelaaminen ei kiinnostaisi tippaakaan

Vaikka et olisi järin innostunut videopeleistä, kannattaa ehdottomasti tutustua 65daysofstatic-yhtyeen tulevaan soundtrackiin. Suomessakin vierailleen brittiyhtyeen tuleva soundtrack No Man’s Sky -videopeliin kuulostaa nimittäin erittäin lupaavalta kaikille elektronisen avaruusmusiikin ystäville.

Kesäkuussa PlayStation 4:lle ja PC:lle ilmestyvä No Man’s Sky on vuoden odotetuimpia videopelejä, ja siinä pelaajat pääsevät seikkailemaan vapaasti mittasuhteiltaan massiivisessa universumissa uusia elämänmuotoja ja sivilisaatioita etsien. Käytännössä pelin maailma on niin suuri, että sen tutkimiseen ei yhden pelaajan elinikä edes riitä.

Pelistudio Hello Games on julkistanut sivuillaan 65daysofstaticin pian ilmestyvän soundtrack-levyn, joka kantaa alaotsikkoa Music for an Infinite Universe. Luvassa on tupla-albumi, jonka ensimmäinen levy sisältää musiikkia ja toinen peliä varten luotuja äänimaisemia. Levy on ennakkotilattavissa eri formaateissa yhtyeen nettisivuilta.

Alta voit kuunnella pelin soundtrackilta näytekappaleen nimeltä Supermoon. Kuulostaa kyllä erittäin lupaavalta.