Ellie Goulding perui esiintymisensä Qstockissa – Haloo Helsinki! paikkaa

Gouldingin piti olla festivaalin lauantaipäivän pääesiintyjä.

26.07.2023

Englantilainen poptähti Ellie Goulding on perunut esiintymisensä tänä viikonloppuna 28.-29.7. Oulussa järjestettävässä Qstockissa. Terveyssyihin vedoten keikkansa peruneen artistin piti olla festivaalin lauantaipäivän pääesiintyjä.

Peruutus vaikuttaa tapatuman aikatauluihin siten, että päälavan viimeisen ohjelmapaikan klo 22:45 ottaa JVG, ja uutena esiintyjänä mukaan on kiinnitetty Haloo Helsinki! joka esiintyy klo 20:20.

”Hyvin valitettava uutinen festivaaliviikolle. Todella poikkeuksellista epäonnea, että lauantain pääesiintyjä peruuntuu kahtena vuotena peräkkäin. Yrityksistä huolimatta korvaavan ison kansainvälisen tähden saaminen osoittautui valitettavasti mahdottomaksi. Onni onnettomuudessa, että Haloo Helsinki! sai järjestettyä saapumisensa Qstockiin tiukasta aikataulusta huolimatta. Suuret pahoittelut kaikille, jotka kovasti odottivat Ellie Gouldingin esiintymistä. Muutoksista huolimatta hienot juhlat tulossa”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

”Nautin todella faneilleni esiintymisestä ja samalla kenties uusien fanien hankkimisesta festivaaleilla. Asia on ollut niin siitä lähtien, kun soitin ensimmäisen paikallisen keikkani vuonna 2008. Haluan jatkaa livenä esiintymistä vielä pitkään, mutta tullakseni taas kuntoon ja terveeksi, olen valitettavasti joutunut lykkäämään keikkoja. Kuten tiedätte, olen ikuisesti sitoutunut teihin ja haluan varmistaa, että keikkani ovat niin hyviä kuin mahdollista. Tällä kertaa lääkäreiden määräykset estävät minua tekemästä niin”, Ellie Goulding kertoo omassa tiedotteessaan.

Qstockin tekemän linjauksen mukaan lauantain lipun ostaneilla asiakkailla on peruuntumisen johdosta mahdollisuus saada rahansa takaisin. Lauantain lipun voi palauttaa Ticketmasterin palautuslomakkeella perjantaihin 28.7. klo 23:59 saakka. Palautetut liput vapautetaan myyntiin Ticketmasterin myyntikanaville lauantaina 29.7. klo 10:00.

Lisää luettavaa