Elviksen ja Nixonin kohtaamisesta tehdään elokuva – Näyttelijöiden joukossa myös musiikkiväkeä

Indiemuusikko Sky Ferreira pääsee kokeilemaan siipiään näyttelijänä oikein toden teolla, sillä hänet on kiinnitetty tähtinäyttelijöiden täyttämään elokuvaan Elvis & Nixon, kertoo The Hollywood Reporter. Ferreira on toki näytellyt aiemminkin, viimeksi vuonna 2013 kauhuohjaaja Eli Rothin elokuvassa The Green Inferno, mutta Elvis & Nixonin kohdalla puhutaan jo vähän kovemman kaliberin leffasta.

Elvis & Nixon on komedia Elvis Presleyn ja Richard Nixonin kohtaamisesta vuonna 1970, kun rock’n’rollin kuningas lähestyi presidenttiä kuusisivuisella kirjeellä, jossa hän vaati päästä FBI:n erikoisagentiksi. Elviksen suurin saappaisiin astuu muun muassa erinomaisesta Boardwalk Empire -sarjasta tunnettu Michael Shannon, ja Nixonin roolissa nähdään Kevin Spacey.

Nimekkäimpiä näyttelijöitä tukevat Colin Hanks, Alex Pettyfer, sekä X-Men: Days of Future Past leffasta tunnettu Evan Peters. Ferreira tulee esittämään Elviksen parhaan ystävän, Pettyferin näyttelemän Jerry Schillingin rakkauden kohdetta, mutta tarkempaa tietoa roolista ja sen suuruudesta ei luonnollisesti ole tiedossa.

IMDB:n mukaan Elvis & Nixon on jo kuvausvaiheessa. Tuotantoyhtiö Prescience on monille tuntematon, mutta yhtiön tilillä on entuudestaan ainakin yksi mainio musiikkielokuva, vuonna 2010 ilmestynyt Sex & Drugs & Rock & Roll, joka kertoo brittirockari Ian Duryn elämästä. Ohjauksesta vastaa pienempien indie-leffojen parissa puuhaillut Liza Johnson.

Lisää luettavaa