”Emme olisi voineet uskoa että keksimämme dystooppinen tarina voisi vastata lähes täysin todellisuutta”

Joel Herttuan taustatarina on nyt kerrottu. Uutta musiikkia julki!

Viime viikolla alkanut Joel Herttuan tarinaa taustoittava dystooppinen fantasiatarina on saanut päätöksensä – tai saavuttanut pisteen, josta oikea tarina voi alkaa. Joel Herttualle uskolliset joukot rientävät kaikin voimin ilmestymispaikalle saatuaan viestin rokin messiaalta Joel Herttualta. He todistavat ensimmäistä kertaa omin silmin tämän legendaarisen hahmon paluun.

Finaalijakson lisäksi Joel Herttua julkaisi Saat sen soimaan -kappaleen, joka löytyy videon alta.

”Joel Herttuan ilmestymistarina sai muotonsa jo vuosi sitten, kun bändin nimi ja missio kiteytyivät. Alusta asti oli selvää, että bändi operoi fantasian syvässä päädyssä. Joel Herttua -hahmo synnytti kuin itsestään taustalleen historian ikiaikaisena myyttisenä hahmona, rockin messiaana”, yhtye kertoo.

”Aikalaiset todistaisivat hänen seikkailujaan ja kasvattaisivat mysteeriä hahmon ympärillä. Tämän epämääräisissä oloissa kadonneen rokenrollin pelastajan paluu tulisi merkitsemään myös Joel Herttualle, faktuaalisesti todellisuustasolla operoivalle suomalaiselle rokkibändille uuden syntymää.”

”Nyt nähtävä elokuvasarja on yllättävän ajankohtainen. Emme olisi voineet uskoa että keksimämme dystooppinen tarina voisi vastata lähes täysin todellisuutta. Rock on toden totta ollut kielletty, kuten tanssi, laulu ja riemukkaat kokoontumisetkin. Rokenrollin on nyt aika nousta kuolleista, niin fantasian tasolla kuin todellisuudessakin. Meidän tehtävämme on tuoda fantastinen ja iloluonteinen rock suomalaiselle festivaalikansalle, emmekä lepää ennekuin tehtävämme on täytetty. Mitä Popeda ja Teharit edellä, sitä Joel Herttua perässä. Joel Herttuan kirkko on korkea ja seinät leveät, sisään mahtuvat kaikki. Tervetuloa seurakuntaamme!”

Tämän linkin kautta pääset kuuntelemaan kappaleen eri suoratoistopalveluista ja katsomaan Youtube-tarinan kokonaisuudessaan.