”En haluaisi olla Machine Gun Kelly” – Eminemin lähipiiri varoittelee nuorta dissaajaa monin suin

Eminen ei aio päästää Machine Gun Kellyä kuin koiraa veräjästä.

06.09.2018

Ensin Eminem tölväisi Machine Gun Kellyä uudella levyllään, sitten nuori räppäri vastasi tulisella dissausraidalla.

Eminem on itse vielä pysynyt asiasta hipihiljaa. Eminemin lähipiiri ei niinkään. D12-miehiä on kuultu nyt jo pariin otteeseen, huolehtimassa syvästi Machine Gun Kellyn hyvinvoinnista lähitulevaisuudessa.

Ensin kommentoi Bizarre (video yllä):

“Kaikki kyselevät olenko kuullut Machine Gun Kellyn dissausraidan. Olen. Minusta se oli hyvä. Minusta se on parasta mitä Herra Kelly on eläissään räpännyt. Hän on istunut hereillä koko yön ja kirjoittanut parhaat mahdolliset riimit mitä ikinä mahdollisesti pystyi. Ja minusta tämä on hyväksi hip hopille.”

*uhkaava tauko*

”Mutta hitto. Ei hitto! Sen seuraamukset… Huh. Huh. Huh. Saat niskaasi jotain häijyä. Kannattaisi lakata leikkimästä sen miehen kanssa.”

Toinen entinen D12-mies Mr. Porter lähti vielä konkreettisemmalle linjalle. Ensin hän vihjasi TV-haastattelussa Eminemin työskentelevän studiossa uuden projektin parissa juuri nyt (mitään vihjeitä sisällöstä ei valitettavasti tullut). Sitten siirryttiin Machine Gun Kellyyn:

”Ja kohta keskitymme siihen juttuun. Voin kertoa: en haluaisi olla [MGK]. On hienoa, että hän otti tämän tilaisuuden ja teki mitä teki, siis propsit sulle, kova juttu. Mutta olen kyllä yhdestä asiasta huolissani… Muistatko sen, kun Thanos viskasi kokonaisen planeetan Iron Manin päälle? Tässä käy niin.”

Lisää luettavaa