”En luultavasti esiinny enää koskaan” – Britney Spears avautui somessa traumaattisista kokemuksistaan

Laulajan somepostaukset ovat herättäneet huolta.

12.09.2022

Isänsä holhouksesta viime vuoden marraskuussa vapautunut Britney Spears on julkaissut sometileillään viime aikoina lukuisia postauksia, jotka ovat herättäneet huolta.

Laulaja on avautunut kokemistaan asioista kovin sanankääntein, ja postaukset ovat poistuneet usein yhtä nopeasti kuin ilmestyivätkin. Teksteissä on ollut monenlaisia syytöksiä Spearsin isää Jamieta kohtaan, joka toimi popparin edunvalvojana vuosina 2008-2021. Laulaja on myös kertonut aikovansa kirjoittaa kokemuksistaan kirjan, jossa hän ”paljastaa kaiken”.

Poppari julkaisi Instagram-tilillään viime sunnuntaina pitkän kirjoituksen, joka on sekin jo poistunut. Rolling Stonen mukaan Spears kirjoitti muun muassa siitä, ettei saanut vaikuttaa omien musiikkivideoidensa sisältöön lainkaan.

Hän kertoi ikävistä kokemuksistaan valokuvaajiensa kanssa, joita hän kuvaili ”maailman loukkaavimmiksi ihmisiksi”. Spearsin mukaan hänestä otettiin lukuisia kuvia jokaisella kiertueella, mutta hän ei koskaan saanut nähdä niitä itse. Laulaja kertoi myös, ettei tuntenut oloaan hyväksi joidenkin taustatanssijoiden seurassa, joiden kanssa hänet ”pakotettiin esiintymään”.

”Olen traumatisoitunut loppuiäkseni ja aivan vitun kyrpiintynyt. Ja ei, en luultavasti esiinny enää koskaan, sillä olen jääräpäinen ja haluan tehdä tämän selväksi.”

Laulaja on jakanut ajatuksiaan keikkailun lopettamisesta aiemminkin, mutta nyt hän kommentoi aihetta ensimmäistä kertaa holhouksensa päätyttymisen jälkeen. Spears on esiintynyt livenä viimeksi lokakuussa 2018, mutta uutta musiikkia häneltä ilmestyi vain muutama viikko sitten.

Spearsin lakimies kertoi holhouksen päätyttyä, että hän on suorastaan hukkunut tiedusteluihin siitä, mitä laulaja aikoo tehdä seuraavaksi.

”Vastaukseni on yksinkertainen. Ensimmäistä kertaa kolmeentoista vuoteen se on vain yhden ihmisen, Britneyn päätettävissä.”

Lisää luettavaa