”En ollut tyttöbändissä. Olin prostituutiorenkaassa” – Pussycat Dollsin ex-jäsen ampuu kovilla Twitterissä

Pussycat Dollsin perustaja Robin Antin kiistää hyväksikäyttösyytökset.

Pussycat Dollsin entinen jäsen Kaya Jones on heittänyt aikamoisen pommin sosiaalisessa mediassa. Nainen vertaa monen viestin mittaisessa Twitter-avautumisessa aikaansa tyttöbändissä työskentelyyn prostituutiorenkaassa.

”En ollut tyttöbändissä. Olin prostituutiorenkaassa. Kyllä, ehkä lauloimme ja satuimme olemaan kuuluisia, mutta rahat menivät niille, jotka omistivat meidät.”

Pussycat Dolls perustettiin alun perin 1990-luvulla burleskiryhmänä, ennen kuin se sai levytyssopimuksen vuonna 2003. Jones oli bändin jäsen vuodesta 2003 vuoteen 2005.

”Ihmiset kysyvät, miten pahaksi se meni. Niin pahaksi, että jätin taakse unelmani, bänditoverini ja 13 miljoonan dollarin levytyssopimuksen.”

Alkuperäisessä vuodatuksessa Jones ei mainitse nimeltä bändin luojaa Robin Antinia, mutta yhdessä purevimmista tviiteistään Jones vaatii ”bändimammaa helvetistä” tunnustamaan miksi yksi hänen toisista tyttöbändin jäsenistään tappoi itsensä.

Tässä Jones viittaa vuonna 2014 itsemurhan tehneeseen Simone Battleen, joka kuului Antinin perustamaan ja omistamaan G.R.L.-bändiin.

”Ollaksemme tiimin jäseniä meidän täytyi pelata tiimin säännöillä. Se tarkoitti menemistä sänkyyn kenen tahansa meille osoitetun tyypin kanssa.”

Antin puolestaan on vastannut syytöksiin The Blast -sensaatiolehdessä ja kieltänyt kaiken. Antin väittää Jonesin hakevan syytöksillään yksinkertaisesti huomiota ja ”viidentoista minuutin hetkeään julkisuudessa”.

Kukaan vuonna 2010 lopettaneen Pussycat Dollsin muista jäsenistä ei vielä ole astunut julkisuuteen kommentoimaan asiaa.