”Eniten yhdessä tehty levy, mitä me ollaan koskaan julkaistu” – Apulannan kolmastoista albumi on ilmestynyt

Yhtyeen voi nähdä livenä vielä viidellä paikkakunnalla tämän vuoden puolella.

16.10.2022

Apulannan kolmastoista studioalbumi Sielun kaltainen tuote on ilmestynyt. Levy on myynyt saman tien platinaan oikeuttavan määrän.

Kaikki albumin kappaleet ovat laulaja-kitaristi Toni Wirtasen säveltämiä ja sanoittamia. Yhtyeen peruskokoonpanon lisäksi levyllä kuullaan DJ Infektoa ja keikoillakin lisäkitaristina toimivan Pauli Hauta-ahon soittoa. Tuotanto on yhtyeen, DJ Infekton ja levyn miksanneen Jyrki Tuovisen käsialaa.

”Sielun kaltaisen tuotteen tekoprosessi alkoi jo Make nu metal great again -ep:llä, joka on ikään kuin levyn esinäytös. Kun pandemia turahti päälle, ajateltiin käydä tosissaan levyn kimppuun. No, ensin toki rakennettiin oma studio Apulandiaan, joten ei se prosessi aivan salamana edennyt. Hauskaa oli kyllä!”, Wirtanen kommentoi tiedotteessa.

”Mun fiilis on, että Sielun kaltainen tuote on eniten yhdessä tehty levy, mitä me ollaan koskaan julkaistu ja se yhteys soi hienosti näissä biiseissä. Tykkään todella paljon tästä!”

Sielun kaltainen tuote on äänitetty vuosina 2019-2022. Levyllä on yhdeksän biisiä, joista kaksi tunnetaan jo ennalta suurina hitteinä. Kolme vuotta sitten julkaistua Lokin päällä lokkia on kuunneltu pelkästään Spotifyssa lähes 14 miljoonaa kertaa. 60 uutta ongelmaa puolestaan on tuttu myös radiosta.

Kappaleista voi lukea yksityiskohtaisemmin esimerkiksi yhtyeen Instagram-tililtä.

Apulanta juhlisti albumin ilmestymistä kahdella keikalla Tampereen Pakkahuoneella viikonloppuna. Kiertuetta on jäljellä vielä viiden keikan verran: katso kaikki keikkapaikat ja päivämäärät jutun lopusta.

APULANTA – KIERTUEEN KALTAINEN TUOTE 2022
21.10. Turku, Logomo
22.10. Jämsä, Himos Areena
28.10. Järvenpää, Aino Areena
29.10. Lahti, Lahti Halli
19.11. Rovaniemi, Lappi Areena, Yks pikku juttu festarit

Lisää luettavaa