Eräs Helsingin legendaarisimmista yökerhoista lopettaa – ”Kallion ruotsinlaivasimulaattori” toimi samalla paikalla peräti 18 vuotta

Städärin tähti sammuu pian. Ainakin hetkeksi.

Stadin tähti lopettaa nykyisellä paikallaan. Baari kertoi asiasta Facebookissa.

”Rakkaat asiakkaat!! Städärin taival Mäkelänkatu 2:ssa on tullut päätökseensä! Huimat 18 v sitä kesti ja aivan mahtavat bileet ja meininki ollut alusta loppuun!! Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme jotka tekivät Stadin Tähdestä kallion oman STÄDÄRIN!! Joku viisas joskus sanonut että yhden tarinan loppu on uuden tarinan alku ja näillä teeseillä eteenpäin”, yökerho ilmoitti Facebookissa.

Stadin tähti oli auki aamuneljään, ja se oli pitkään Kallio/Vallila-alueella ainoa yökerho, jolla oli ns. jatkoluvat. Städäri oli kuuluisa siitä, että sen lattialla tanssivat ja oksensivat kaikki yhteiskuntaluokat ja alakulttuurit aina kokoomusjupeista punkkareihin ja sekakäyttäjiin.

Myöhemmin niin ikään neljään asti auki ollut Musta Härkä samaisella Mäkelänkadulla vei melkoisesti Stadin tähden asiakkaita syvemmälle Vallillaan.

Vaan hätä ei ole tämän näköinen, rakkaat Städärin ystävät! Stadin tähti nimittäin kertoo Facebook-sivuillaan myös seuraavaa:

”Päättyykö Städärin tarina tähän?? Ei iiiiiihan vielä Uuden Städärin avajaisista tulee sitten lisää infoa tänne!! Vikat bileet Stadin Tähdessä uudenvuoden aattona 31.12.2018 joten tässä on vielä muutamat huippubileet tiedossa. Ota suunnaksi siis Städäri vanhojen muistojen kunniaksi vielä viimeisen kerran.”

Kallion ruotsinlaivasimulaattori jatkaa siis taruaan jossain muualla. Odotetaan, mistä uudet tilat löytyvät.