Eräs vuoden odotetuimmista räppilevyistä ilmestyy perjantaina: ”Ei kiinnosta pätkääkään tuo opportunistinen ja cloutti-hakuinen genre”

Laineen Kasperin uutukainen ilmestyy tällä viikolla.

06.12.2022

Laineen Kasperi julkaisee uuden albuminsa Rare 7.0 perjantaina 9. päivä joulukuuta.

Tiedote äityy runolliseksi levyä kuvaillessaan:

”Kannattaako Laineen Kasperin tehdä räp-musiikkia, jos sitä julkaistaan Suomessa jo muutenkin yli 20 kappaletta viikossa? Eikö se ala olla jo liikaa? Ja Kasperia kun ei kiinnosta pätkääkään tuo opportunistinen ja cloutti-hakuinen genre tässä kaoottisessa ja kriittisessä maailman ajassa. Kannattaako sitä enää tehdä, jos solutkin ovat ehtineet uusiutua elämän aikana jo seitsemän kertaa? Laineen Kasperi on siis periaatteessa kuollut jo kuusi kertaa elämässään”, tiedote kertoo ja jatkaa:

”Kaksi ja puoli vuotta sitten Lainekin ajautui korona-työttömäksi eikä hänellä ole ollut siitä lähtien muutakaan tekemistä, kuin miettiä näitä asioita ja keskittyä täysipainoisesti musiikkiinsa.”

Biisejä levyltä löytyy 12 kappaletta, joka on 96-prosenttisesti Laineen itsensä tekemä aina kansitaidetta myöten. Levyllä vierailevat Meerika Ahlqvist (Jupu Group, Tre Funk 3), Unto Helo (Rytmihäiriö), Ylermi Rajamaa (Plutonium 74), Lataaja Vormisto (Jätkäjätkät, Palava Kaupunki), skrätsitaituri Dj Peeäl sekä Jäbä-kappaleen tuotannosta vastaava Tava.

Albumi julkaistaan myös LP levynä keväällä 2023. Ennakkomyynti rajatulle vinyylipainokselle ja oheistuotteille on aloitettu 3rd Railin nettikaupassa sekä muissa levykaupoissa.

Lisää luettavaa