”Erikoissuomalaisten puolueen perustan, fillarikommunismia julistan” – Juha Pekka Tapani Heikkinen driimaa, mutta mitä ihmettä se tarkoittaa?

Jussi Taipalharju

Juha Pekka Tapani Heikkinen eli JPTH julkaisi #JPTH-bändinsä kanssa uuden Driimaa-kappaleen. Rumban lukijoille Heikkinen saattaa olla tuttu muun muassa Suomen katusoittokeisari -ohjelmasta. Jutun siitä löydät tämän jutun alta.

Driimaa orgaanista saundia ja toisin kuin katusoittokeisarille voisi olla ominaista, tämä biisi on tehty bändin kanssa. Mistä muusta tässä on kyse ja vieläkö Heikkisen voi bongata kadulta? Heikkinen vastasi nopeisiin kysymyksiin, videon voit katsoa niiden alta.

Mitä tarkoittaa Driimaa?
”Mietin, että kun kerran fiilaamista ja diilaamista käytetään yleisesti puheessa, niin miksei myös driimaamista. Driimaaminen tai vielä runollisemmin ilmaistuna driimaileminen tarkoittaa siis unelmoimista.”

Miten televisio-ohjelmasi otettiin vastaan?
”Suomen katusoittokeisari -matkailushow otettin TV:ssä myöhäisestä esitysajasta huolimatta ilahduttavan hyvin vastaan. Netin puolella palaute on ollut myös erittäin jees, mutta katsojia toivoisi sinne lisää. Joten jos et ole vielä katsonut, niin mene nyt ihmeessä Yle Folkiin katsomaan.”

Vieläkö soitat kadulla?
”Näin talvella katusoittohommat ovat olleet tauolla, mutta jahka kevätaurinko alkaa taas paistaa ja hormoonit hyrrätä, niin kömmitään beatboxaaja Spittarin kanssa onkaloistamme kaduille levittämään taas trubaboxin ilosanomaa!”