Fanin kidnappauksesta ja joukkoraiskauksesta syytetty Decapitated julkaisi ensimmäisen lausuntonsa pidätyksen jälkeen, laittoi some-kanavansa jäihin

Bändi kieltää mitään rikosta tapahtuneen.

15.09.2017

Puolalainen death metal -ryhmä Decapitated on viime viikkoina esiintynyt otsikoissa karmivimmalla mahdollisella tavalla, kun koko bändi pidätettiin Amerikan kiertueellaan syytettynä fanin kidnappauksesta ja joukkoraiskauksesta.

Bändi on nyt julkaissut ensimmäisen lausuntonsa pidätyksen jälkeen. Tiivistettynä lausunnon sanoma on: bändi kieltää tehneensä mitään rikollista, mutta on perunut syytösten takia kaikki suunnitelmissa olleet kiertueensa.

Bändi sanoo myös laittaneensa kaikki sosiaalisen median kanavansa väliaikaisesti tauolle, sillä niihin on saapunut niin paljon negatiivista palautetta.

Jo aiemmin Prison Venom, eli suunniteltu lämppäri Decapitatedin tulevalle Britannian kiertueelle, julkaisi tiedotteen, jossa tasapainotteli kieli keskellä suuta neutraliteetin ja faktojen selvityksen tärkeydestä, mutta ilmoitti kuitenkin jättäytyvänsä kiertueelta pois syytösten takia.

Decapitatedin koko lausunto löytyy bändin Facebook-sivulta:

Lisää luettavaa