Finlandia-talolla kusetetaan herkkäuskoisia: ”Voit nopeuttaa polkuasi lohikäärmeiden, yksisarvisten ja uusien 9. ulottuvuuden energioiden välillä”

Nyt on sakeaa menoa.

29.01.2017

Nyt on sitten tarjolla todella, todella sakeaa soppaa kaikille vähän erikoisemmasta kamasta pitäville.

Minä olen -messut järjestetään Helsingin Finlandia-talolla helmikuun toisena viikonloppuna.

”Minä Olen -messut on vuoden 2017 inspiroivin kehon ja mielen tapahtuma. Se käsittelee henkistä kasvua, erilaisia maailmankuvia, uskontoja, filosofioita, taiteita, ympäristöarvoja, kehittyvää elämänymmärrystä, terveyttä, luontaishoitoja, terapioita – ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia”, messujen sivuilla kerrotaan.

Lauantaina eräs messujen pääpuhujista on Tim Whild. Whild pitää messuilla luennon aiheesta Arkkienkelin opas ylösnousemukseen.

Mitäkö puhe pitää sitten sisällään? Noh, aloitetaanpa:

”Hän esittelee sinut joillekin viidennen ulottuvuuden/dimension lohikäärmeille, jotka ovat hiljattain siunanneet meitä läsnäolollaan””, messuesittely kertoo.

Sitten päästäänkin käsijarru irti ja annetaan palaa oikein kunnolla:

”Arkkienkelit värähtelevät seitsemännen ja yhdeksännen ulottuvuuden välillä”, esittely kertoo meille tiukkaa faktaa tykitellen. ”Mahtavat yhdeksännen ulotuvuuden yksiarviset astuvt tänne ristinmuotoisen Lyran tähtiportin kautta ja tulevat niiden luo, jotka ovat siihen valmiita”.

Eikä siinä vielä kaikki!

”Saadessasi yhteyden lohikäärmeisiin, yksisarvisiin ja korkeampiin universumin energioihin muuttuu valokehosi nestemäiseksi kullaksi.”

Joillekin saattaa tosin nestemäinen kulta tuoda mieleen pissaleikit, mutta ei anneta sen suinkaan menoa haitata!

Lisää infoa Whildin esityksestä voit lukea alta. Sakeaa, niin kovin, kovin sakeaa!

Kuvan alta löytyvä video liittyy asiaan.

Messusivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa