Five Finger Death Punch on Suomen virallisen albumilistan ykkönen

Metallibändille ensimmäinen kärkisija Suomessa.

09.03.2020

Hartwall-areenalla tammikuussa esiintynyt Five Finger Death Punch on virallisen albumilistan kärjessä. F8 toi amerikkalaisbändille ensimmäisen Suomen listaykkösen. Lähellä on oltu aiemminkin: edellislevy And Justice for None (2018) debytoi 2. sijalla ja sitä aiempi Got Your Six (2015) 3. sijalla.

Viime viikon ykkönen, Mokoman Ihmissokkelo tippuu neljänneksi. Antti Tuiskun Valittu kansa nousee neljänneltä sijalta toiseksi, Mouhous-yhtyeen I Hate Mouhous nousee viidenneltä sijalta kolmanneksi.

Five Finger Death Punchin lisäksi muut viikon uutuudet ovat Ile Kallion ja Black Devilsin Live at Tavastia 2019 (10. sija), Stam1nan Viimeinen Atlantis -albumin uusi versio Va10 (13.), Wilin Lähiöprinssi (17.) ja Karinan ı (41.).

Singlelistan kärjessä paikkoja venkslataan miltei päittäin: viime viikon ykkönen, Elastisen ja Jenni Vartiaisen Epäröimättä hetkeekään tippuu kakkoseksi ja luovuttaa kärkipaikan viime viikon kakkoselle The Weekndin Blinding Lightsille, Behm nousee neljänneltä sijalta kolmanneksi ja Roddy Rich viidenneltä neljännelle, kun Billie Eilishin Bond-tunnari No Time To Die putoaa kolmannelta sijalta viidenneksi.

Uutuussinglet ovat Ida Paulin ja Kalle Lindrothin Päiväuni (11.), Powfun ja Beabadoobeen Death Bed (13.), Lady Gagan Stupid Love (14.) ja Doja Catin Say So (18.).

Lisää luettavaa