Fountains of Wayne -yhtyeen Adam Schlesinger menehtyi koronavirukseen – bändi palaa lavalle torstaina hyväntekeväisyyskonsertissa

Fountains of Waynen elossa olevat jäsenet mukana hyväntekeväisyyskonsertissa.

21.04.2020

Parhaiten Fountains of Wayne -yhtyeestä tunnettu Adam Schlesinger kuoli koronavirukseen tämän kuun alussa. Hän oli kuollessaan 52-vuotias.

Lopu yhtyeestä tekee paluun lavoille Fountains of Waynenä torstai-iltana hyväntekeväisyyskonsertissa yhtyeen kotikaupungissa New Jerseyssä. Schlesingerin tilalle nähdään laulaja ja lauluntekijä Sharon Von Etten.

Edellisen kerran Fountains of Wayne esiintyi vuonna 2013.

”(Bändin muut jäsenet) Brian, Jody ja minä olemme onnellisia siitä, että Sharon voi jakaa lavana kanssamme hyväntekeväisyyskonsertissa”, Fountains of Waynen laulaja Chris Collingwood kertoi tiedotteessa. ”Adam olisi ylpeä siitä, että autamme koronaviruksen kanssa taistelevia kanssakaupunkilaisiamme.”

Fountains of Waynen lisäksi Schlesinger sävelsi musiikkia myös elokuviin ja -tv-sarjoihin. Uransa aikana hän olikin ehdolla niin Oscar-, Golden Globe-, Tonys-, Grammy- kuin Emmy-palkinnonkin saajaksi. Näistä hän voitti niin Emmyn (peräti kolmesti) sekä Grammyn.

Lisää luettavaa