Ghostin vanha kappale nousi viraalihitiksi Tiktokin ansiosta – osa yhtyeen vanhoista faneista ei ole mielissään

Mary on a Cross on noussut uudestaan pinnalle Stranger Things -aiheisen videon ansiosta.

21.08.2022

Ghostin Seven Inches of Satanic Panic -ep:llä syyskuussa 2019 ilmestynyt kappale Mary on a Cross on noussut viime aikoina uudestaan suosioon.

Ilmestyessään runsaasti radiosoittoa saanut kappale on tuonut yhtyeelle uusia faneja sen esiinnyttyä erään käyttäjän tekemässä Stranger Things -aiheisessa Tiktok-videossa. Kappale on noussut suosion ansiosta Spotifyn maailmanlaajuisesti pinnalla olevien kappaleiden ”50 viraaleinta” -listan sijalle kymmenen.

Sosiaalisessa on mediassa on ollut kommentteja, joissa kappaleen vasta löytäneet ovat kertoneet ostaneet Ghostin keikkalippuja ainoastaan tämän yhden biisin perusteella. Osa supersuositun yhtyeen pitkäaikaisista faneista ei ole ottanut ilmiötä vastaan lämmöllä.

”Ihmiset voivat ostaa lippuja keikoille pelkästään Mary on a Crossin takia – minua ei haittaa, jos joku löytää bändin ja rakastuu siihen sen ansiosta. Mutta jos kuulen jonkun sanovan, että hän meni bändin keikalle ainoastaan kuullakseen sen biisin, ja lähti pois sen jälkeen… Alan väkivaltaiseksi”, eräs twiittaa.

”Minua ei haittaa, että kappaletta käytettiin Tiktok-videossa, mutta odotan pelolla sitä väistämätöntä hetkeä, kun kuulen jonkun 12-vuotiaan laulavan biisiä julkisella paikalla”, toinen kirjoittaa.

Kommentti viitannee kappaleen sanoituksiin, joiden on tulkittu kertovan huumeisiin tai seksiin liittyvistä kokeiluista.

”En ymmärrä, miksi ihmisiä kiusataan, koska he pitävät tästä biisistä. Kaikkien ei tarvitse olla Ghostin hardcore-faneja. Musiikilla on erilainen merkitys kaikille. Välillä kyse on yksittäisistä innostumisen hetkistä, ja se on täysin ok”, kuuluu yksi puolustava kommentti.

Kappale nousi uudestaan hitiksi alla olevan videon ansiosta.

@editingtherapy

as it should be. #strangerthings #byler #strangerthings4 #st #eleven #finnwolfhard #noahschnapp #gay #ship #viral #willandmike #foryoupage #viral some inpo: @byler stan <3 <3

♬ Mary On A Cross – Ghost

Lisää luettavaa