Grammy-ehdokkaat julki: vuoden levytyksen ja vuoden albumin ehdokkaista löytyy neljä samaa artistia

Grammy-ehdokkaat on julkistettu.

09.12.2018

Grammy-ehdokkaat on nyt julkistettu, ja ainakin parin kategorian osalta ehdokkaat näyttäisivät olevan varsin yhtenäisiä. Sekä vuoden albumin että vuoden levytyksen tittelistä kilpailevat nimittäin Cardi B, Drake, Kendrik Lamar ja Post Malone.

Cardi B kilpailee palkinnoista kappaleellaan I Like It sekä albumillaan Invasion of Privacy. Drakelta taas ehdolla ovat hänen kappaleensa God’s Plan sekä albumi Scorpion.

Kendrick Lamar on puolestaan ehdolla yhdessä SZA:n kanssa Marvelin Black Panther -elokuvaan tekemällään kappaleella All the Stars, joka on ehdokkaana myös vuoden lauluksi. Vuoden albumin tittelistä Lamarin osalta kilpaileekin juuri Black Panther -elokuvan soundtrack-albumi.

Post Malonelta puolestaan Grammysta kilpailevat kappale Beerbongs & Bentleys sekä albumi Rockstar. Näiden lisäksi artistin Better Now -kilpailee parhaan pop-sooloesityksen palkinnosta.

Vuoden levytyksen ja kappaleen palkinnosta kisaa myös muun muassa Childish Gambinon kappale This is America, jonka kantaa ottava ja taiteellisesti upea musiikkivideo herätti julkaisuaikanaan paljon huomiota.

Myös Lady Gagan tähdittämän A Star is born -elokuvan soundtrackilta löytyvä kappale Shallow edustaa ehdokaslistoilla peräti kolmessa kategoriassa.

Kaikki kategoriat ja ehdokkaat voit katsoa täältä.

Lisää luettavaa