Guns N’ Rosesin kitaristi puolustaa potkut saanutta poliisia, joka lainasi helikopteria kosiomatkaa varten

Kukapa nyt ei olisi helikopteria poliisikaveriltaan lainannut.

Guns N’ Rosesin nykyinen kitaristi DJ Ashba on viimein avannut sanaisen arkkunsa puolustellakseen kyttäkaveriaan, joka lainasi hänelle poliisvivoimien helikopteria kosiomatkaa varten.

DJ Ashban ystävä David O’Leary työskenteli Las Vegasin poliisivoimissa. Vuonna 2013 O’Leary oli antanut DJ Ashballe luvan lainata Vegasin poliisilaitoksen helikopteria, jotta tämä voisi kosia silloista tyttöystäväänsä mahdollisimman erikoisessa paikassa. Homma meni Ashban osalta putkeen, ja tyttöystävä vastasi kosintaan myöntävästi.

Poliisikaverilla kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan niin kivasti, ja O’Leary sai potkut helikopterin luvattoman lainaamisen takia. Koko homma paljastui julkisuuteen, kun DJ Ashba julkaisi kosinnasta kuvan sosiaalisessa mediassa. Tietenkin.

Kahden vuoden lakisotkujen jälkeen kaikki näyttää kuitenkin kääntyvän parhain päin myös O’Learylle. Oikeudenkäyntien jälkeen näyttäisi nyt siltä, että mies saa kuin saakin pitää paikkansa Las Vegasin poliisivoimissa, ja potkut olivat perusteettomat.

DJ Ashba on päätöksestä mielissään ja kertoi, miten O’Leary on para mahdollinen ystävä, mitä ihminen voi itselleen saada. Aww!