”Haaste on yksi urani suurimmista” – Anssi Kela juhlii 30-vuotista artistiuraansa jäähallissa!

06.02.2017

Anssi Kelan artistiura on kestänyt – uskokaa tai älkää! – jo 30 vuotta. Pyöreitä juhlitaan Helsingin jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta.

”Oma hallikeikka on ollut pitkäaikainen haaveeni, jota kohti olen tehnyt määrätietoisesti työtä. Kun huomasin, että maata on tullut kierrettyä jo 30 vuoden ajan, niin päätin palkita itseni ja bändini tällaisella vähän herkullisemmalla keikalla”, Kela kommentoi.

”Tähän suuntaan on vääjäämättä menty, mutta silti haaste on yksi urani suurimmista — harva asia on koskaan hermostuttanut minua niin paljon kuin tämä keikka. Tulossa on kuitenkin hieno ilta: keikka, joka muistetaan. Muistan itse kristallinkirkkaasti ensimmäinen näkemäni jäähallikeikan, joka oli Deep Purple vuonna 1987 samassa hallissa. Kun nyt 30 vuotta myöhemmin nousen vihdoin samalle lavalle, niin jonkinlainen ympyrä sulkeutuu ja isoista unelmista tulee totta.”

Anssi Kelan ensimmäinen live-esiintyminen tapahtui koulukavereidensa kanssa perustetun Yhdeksäs hetki -yhtyeen kanssa syksyllä 1986. Miehistönvaihdosten myötä bändin nimeksi tuli Pekka ja Susi. Karhun elämää -singlestä tunnettu kokoonpano voitti rockin suomenmestaruuden 1993. Pekka ja Susi kuopattiin 1999, jonka jälkeen Kelan sooloura alkoi räjähtävästi Nummela-soolodebyytillä. Ja loppu on historiaa, kuten tapana on sanoa.

Jäähallikeikan liput maksavat 37–47 euroa ja niiden myynti alkaa Ticketmasterissa 10. helmikuuta kello 9.

30 vuotta Kelaa: Anssi Kela
La 6.5.2017 Helsingin jäähalli
Liput 37–47 €

Lisää luettavaa