”Haluaisin ostaa Panthersin” – Diddy aikoo tehdä historiaa ja ostaa jenkkifutisjoukkueen

Carolina Panthers saa todennäköisesti muutaman fanin lisää, jos Diddy omistajaksi päätyy.

Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL:ssa pelaavan Carolina Panthersin omistaja Jerry Richardson on laittanut joukkueen myyntiin ja näin ollen Panthersille etsitään uutta omistajaa.

Maailman rikkain räppäri Sean Combs eli Diddy eli Puff Daddy eli Brother Love ilmoitti hyppäävänsä omistajuuskilpaan samantien. Combsilla on nettovarallisuutta 820 miljoonan dollarin edestä, joten aivan matti kukkarossa ei nyt näihin busineksiin lähdetä.

Combs kertoo, miten afro-amerikkalaista pääomistajaa ei ole, joten hän aikoo tehdä historiaa. Samassa rytäkässä Combs kertoo palkkaavansa Colin Kaepernickin eli pelinrakentajan, jolla ei ole tällä hetkellä joukkuetta.

Kaepernick nimittäin aloitti viime vuonna protestoinnin poliisiväkivaltaa ja rotujen välistä epätasa-arvoa vastaan polvistumalla ennen jokaista ottelua soitettavan Yhdysvaltain kansallislaulun aikana. Tästä on syntynyt lumipalloefekti ja moni muukin on aloittanut protestoinnin. Kaepernick putosi joukkueestaan pois ja ei ole palkattu mihinkään uuteen joukkueeseen sen jälkeen.

Diddy tietenkin olisi omien mukaan kaikista paras NFL-joukkueen omistaja, todennäköisesti ainakin näkyvyys olisi taattu.

Koripalloliiga NBA:ssa pelaava Stephen Curry twiittasi Diddylle välittömästi ja kertoi myös haluavansa hypätä mukaan. Kenties Diddy saa houkuteltua kavereitaan ja yhteistyökumppaneitaan vielä lisää ja Carolina Panthersin johtoportaassa nähdään hetken kuluttua todellinen All star -tiimi.