”Haluatte, että tapan itseni” – Suomeen saapuva räppäri hyytävällä musiikkivideolla

Uutta Denzel Currya.

15.07.2018

Denzel Curry on erittäin potentiaalinen räppäri, jonka edellisen Suomen visiitin aikana tehdyn haastattelun voit lukea täältä.

Räppäri valmistelee uutta levyä TA13OO ja nyt tältä levyltä julkaistiin Clout Cobain -single. Clout Cobain on saanut kylkeen hyytävän musiikkivideon, jolla Curry on maskeerattu eräänlaiseksi sirkusklovniksi.

Videosta voinee vetää suoria vetoja nykypäivään. Emoräppi on kuumillaan ja tuska myy. Siihen räppäri selvästi viittaa kappaleellaan:

”I just wanna feel myself / you want me to kill myself
Man, I been on my own / Lord, I’ma need some help
I just wanna feel myself / you want me to kill myself
Man, it’s been so damn long / dealing with the things I’ve felt”

Videolla nähdään hahmo, joka ohjaa Currya tekemään muun muassa erinäisiä tanssiliikkeitä. Curry on aiemmin räpännyt esimerkiksi musiikkibisneksen koukeroista Percs-kappaleella ja videon hahmon spekuloidaan viittaavan siihen, että tietyt henkilöt määrittelevät mitä artistien kuuluu tehdä. Tämä on taas jotain, minkä kanssa Curry ei selvästikään halua olla tekemisissä.

Videolla Curry yrittää olla oma itsensä, mutta yleisö vain nauraa. Tämän kanssa Curry joutuu painimaan koko videon läpi ja tekee lopulta jotain peruuttamatonta.

Uusi video on aiheuttanut spekulaatiota enemmänkin. Pohdintaa on aiheuttanut muun muassa kohtaus, jossa henkilön otsaan on tatuoitu 666-numerosarja ja ”lean-muki”, eli kodeiinin käyttöön viittava purkki. Tämän on katsottu viittaavan muun muassa Lil Uzi Vertiin. Lil Uzi Vert kohahdutti viikko sitten kommenteillaan, että kaikki hänen faninsa joutuvat helvettiin. Curry siis peilaa nykyhetken ongelmia isommassa mittakaavassa.

Musiikillisesti Curry tarjoaa taas uudenlaisia tuulia ja hän onkin hyödyntänyt musiikissaan erilaisia hahmoja. Näiden erinäisten hahmojen käyttöä hän avasi Rumban haastattelussa viime vuoden lopulla. Suosittelemme siis lukemaan kyseisen haastattelun, jonka löydät esimerkiksi tämän uutisen alta.

Denzel Curry konsertoi seuraavan kerran Suomessa marraskuun 26. päivä. Liput tulevat Curryn Facebook-päivityksen mukaan 18 heinäkuuta, mutta sen tarkempia tietoja, kuten lippujen hintoja ei ole vielä ilmoitettu.

Katso video alta.

Lisää luettavaa