”Halusin tehdä tarinan jolle ystäväni voisivat repeillä” – Joosu J vakuuttaa seikkailullisella kappaleellaan

Mis mun massit -kappale kertoo Joosu J:n ja Tohtori Geton tapahtumarikkaasta kerrostaloreissusta.

Jyväskyläläinen KPC:lle levyttävä Joosu J julkaisi eilen ensimmäisen soolobiisinsä sitten viime kesänä ilmestyneen Askel askeleelta -kappaleen, jossa vieraili Pyrythekid. Uusi biisi on nineltään Mis mun massit, ja sen ovat tuottaneet Onni.flp ja Ruuben.

Kappale ei mikään kaikista leppoisin kertomus ole, vaan siinä ollaan vauhdikkaan rahanhakureissun äärellä sen verran intensiivisellä otteella, että Jyväskylän kerrostalot alkavat näyttäytyä aivan uudenlaisessa eloisassa valossa. Biisin jippo piilee kuitenkin Joosu J:n tarinankerrontakyvyissä, joiden avulla artisti saa hissimatkankin kuulostamaan huiman jännittävältä ja tapahtumarikkaalta. Kun kyseiset käänteet vielä käytetään Joosu J:n energisen ja itsevarman flown läpi, on kasassa varsin pätevä seikkailu.

”Halusin tehä biisin jossa on paljon energiaa, ja tarinan jolle frendini voisivat repeillä. Joten päätin tehdä tarinan, joka kertoo musta ja Tohtori Getosta”, Joosu J lausahtaa.

Joosu J:tä on aiemmin tänä vuonna kuultu yhdessä Aksimin kanssa kaksikon Shakkii-projektissa, jonka debyytti-ep:stä voit lukea lisää täältä. Hän on myös tehnyt musiikkia yhdessä muun muassa Gettomasan, Rekamin ja Lytän kanssa.

Kuuntele Mis mun massit -biisi alta.

YouTube video

Lisää luettavaa