Harry Potter -päätähti muuntautuu Weird Al Yankoviciksi uudessa elämäkertaelokuvassa – ensimmäinen kuva rooliasusta julki

Daniel Radcliffe esittää Weird Al Yankovicia muusikosta kertovassa elämäkertafilmissä.

24.02.2022

Weird Al Yankovicista kertovan elämäkertaelokuvan kuvaukset on aloitettu.

Muun muassa Eat It ja Amish Paradise -parodiabiiseistään tunnettu Yankovic toimii itse leffan käsikirjoittajana ja päätuottajana. Ohjauksesta vastaa lukuisten komedioiden parissa työskennellyt Eric Appel.

Elämäkertaelokuvasta julkaistiin traileri jo vuosia sitten. Appelin tuottaman pätkän tarkoitus oli puhtaasti viihteellinen, sillä se parodioi tyypillisiä muusikoista kertovia biofilmejä. Tuolloin mitään elokuvaa ei ollut tarkoituskaan tehdä, mutta nyt leffa on ihan oikeasti tapahtumassa, ja päätähden roolissa nähdään itse Harry Potter eli Daniel Radcliffe.

Yankovic on jakanut rooliasuunsa puetusta Radcliffestä kuvan Twitterissä, odotettavan humoristisen saatteen kera.

”Yritämme vain tehdä leffaa, ja tällainen ihme cosplay-hyypiö tulee sotkemaan kuvauksemme. Rakastan fanejani, mutta… Jotain rajaa, ihmiset! Ei hätää, turvamiehet heittivät hänet ulos.”

Muusikko on kommentoinut tähden roolia hupaisaan sävyyn aiemminkin.

”On aivan mahtavaa, että Daniel Radcliffe esittää minua tässä filmissä. Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä olisi se rooli, josta hänet tullaan muistamaan”, Yankovic sanoi tiedotteessa.

Weird: The “Weird Al” Yankovic Story -niminen filmi tulee ensi-iltaan Roku-suoratoistopalveluun, mutta sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Katso Yankovicin twiitti ja kuva Radcliffestä alta.

Lisää luettavaa