Harry’s House ja Villieläin vakiinnuttivat paikkansa listaykkösinä

Ramses II:n kesähitti on pysytellyt singlelistan kärjessä jo kahdeksan viikkoa.

11.07.2022

Harry Stylesin Harry’s House jatkaa jo kolmatta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Seitsemän viikkoa listan kärjessä pysytellyt levy on pudonnut kultasijalta vain hetkellisesti kolmanneksi kesäkuun puolivälissä.

Toista sijaa pitää listalle takaisin noussut k-popyhtye BTS albumillaan Proof, joka on fyysisten albumien listan ykkönen. Viime viikolla kolmannelle ja neljännelle sijalle nousseet Haloo Helsingin Älä pelkää elämää ja Behmin Draaman kaari viehättää pitävät paikkansa. Viidentenä on Stepan uutuusalbumi Siistii räppii, josta artisti kertoo haastattelussamme täällä.

Muita albumilistan uutuuksia ovat Kerzan Kerza vs. The World (sija 6.), Enhypenin Manifesto: Day 1 (sija 12.), Adi L Haslan Filem (sija 32.) ja Imagine Dragonsin konseptikokonaisuus Mercury – Acts 1 & 2 (sija 50.).

Villieläin-hitillään villinnyt Ramses II:n vahva suosio jatkuu, ja paikka singlelistan ykkösenä pitää. Kappale on pysytellyt viiden kärjessä viimeiset kahdeksan viikkoa, joista ykkössijoja on neljä.

Viime viikon paikkansa pitävät myös kakkosijalta löytyvä JVG:n Amatimies ja kolmannen paikkaa pitävä Isac Elliotin 20 min, jossa kuullaan Williamia ja Cledosia. Gettomasan Shamppanjadieetillä väistyy viidenneksi JVG:n noustessa neljännelle sijalle Ege Zulun ja Costin feattaamalla uutuusbiisillä Verkkareis.

JVG:llä on singlelistalla toinenkin uusi kappale. Gasellien, Graciasin, Junon, Kuben, Paperi T:n, Stepan ja Särren vahvistama Mun tapa pelata löytyy listan sijalta 16. Sinkkulistan kolmas uutuusbiisi on Aitoartun Kylmää sijalla kahdeksan.

Lisää luettavaa