Hei kaikki vanhat hipit ja pilvipäät, nyt tuli teillekin reissu elokuvateatteriin – Muistakaa sitten, ettei Finnkinon tiloissa saa polttaa

Siellä kaikilla oli niin mukavaa – siis niillä, jotka muistavat tapahtumasta jotain.

25.06.2015

No niin, nyt teillä kaikilla vanhoilla hipeillä ja loputtomien jamien ystävillä on mahdollisuus päästä ihastelemaan omia kämmenpohjianne ihan elokuvateatterin puolelle.

Maanantaina 6. heinäkuuta Finnkinon leffateattareissa esitetään nimittäin Fare Thee Well: 50 vuotta Grateful Deadia -konsertti. Neljä tuntia kestävä megakonsertti esitetään Suomessa yhteensä neljällä valkokankaalla Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Keikka esitetään leffateattereissa kaikkialla maapallolla samaan aikaan.

Huomioithan, että Finnkinon elokuvateatterit ovat savuttomia tiloja. Erinäisiä tajunnanlaajentajia kannattaa siis ottaa mukaan syötävässä muodossa tai nautiskella ne ennen keikkaa.

”Eeppinen konsertti järjestetään Chicagon Soldier Fieldillä, miltei päivälleen 20 vuotta sen konsertin jälkeen, jossa Jerry Garcia esiintyi viimeisen kerran. Neljä alkuperäistä jäsentä – Mickey Hart, Bill Kreutzmann, Phil Lesh ja Bob Weir – saavat seurakseen Trey Anastasion (Phish ja the Trey Anastasio Band), Jeff Chimentni (RatDog, The Dead ja Furthur) sekä moninkertaisen Grammy-voittaja Bruce Hornsbyn”, kertoo tapahtuman esittelyteksti Finnkinon sivuilla täällä.

Kyseessä on Grateful Deadin jäähyväiskiertue, joten mikäli haluatte olla osana historiaa, hommaa itsellesi tsetit heti.

Lisää luettavaa