Heikki Kuula lähtee tammikuussa kiertueelle juhlistamaan Heijastuksia täydelliseltä rundilta -albumia

Heijastuksia 10v. rundilta -kiertue alkaa tammikuun alussa Jyväskylästä.

29.11.2023

Useasti kultaa ja platinaa striimannut suomiräpin konkari Heikki Kuula tekee tammikuussa Heijastuksia 10v. rundilta -kiertueen, joka alkaa Jyväskylästä ja päättyy Mikkeliin. Välissä hän esiintyy myös Riihimäellä, Turussa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Heikki Kuula juhlistaa kiertueella Heijastuksia täydelliseltä rundilta -albumiaan, joka julkaistiin lokakuussa vuonna 2014 Johanna-levymerkin kautta, ja jonka biisejä Heikki Kuulan keikkayleisö edelleen toivoo tiuhaan.

Keikkakokoonpanon muodostavat Heikki Kuulan kanssa DJ Velkakierre ja Anal Thunder -yhtyeen kitaristi Janne Ruokonen.

Heikki Kuula, joka on myös tuottaja ja graafikko, julkaisi debyyttilevynsä Vihreä salmiakki omakustanteena vuonna 2006. Kaksi vuotta myöhemmin ilmestyi yhdeksi suomiräpin klassikkoalbumeista sittemmin muodostunut PLLP Yellowmicin kautta. Kaiken kaikkiaan kahdeksan sooloalbumia uransa aikana julkaissut Heikki Kuula kuuluu myös railakkaaseen Teflon Brothers -kolmikkoon Pyhimyksen ja Volin kanssa.

Artistin viimeisin albumi 0 tykkää tästä ilmestyi tämän vuoden syyskuussa. Levyllä vierailevat Kakku, Aksel Kankaanranta, Nelli Milan, Malka ja Lili & Luna.

Heijastuksia 10v. rundilta -kiertue:

05.01. Freetime, Jyväskylä
06.01. ØSLØ, Riihimäki
12.01. Utopia, Turku
19.01. Korjaamo, Helsinki
20.01. Totem, Lappeenranta
27.01. Kivijalka, Mikkeli

Lisää luettavaa