Helsingin Tiivistämö aloittaa nuorille soittajille suunnatut musaklinikat

Ensimmäisessä tapahtumassa ovat mukana Samy Elbanna (Lost Society) ja Mitja Toivonen (Bodom After Midnight, Santa Cruz).

24.02.2023

Helsingin Suvilahdessa sijaitseva Tiviistämö aloittaa maaliskuussa nuorille soittajille suunnatut musaklinikat. Tapahtumat ovat maksuttomia, ikärajattomia ja kaikille avoimia.

Ensimmäinen klinikka järjestetään sunnuntaina 12. maaliskuuta. Silloin paikalla ovat vieraina Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna sekä Santa Cruzista ja Bodom After Midnightista tuttu Mitja Toivonen. Käsiteltävinä instrumentteina ovat tällä kertaa kitara ja basso, mutta tulevilla klinikoilla perehdytään laajasti myös muihin soittimiin sekä lauluun.

”Klinikalla muusikot syventyvät kertomaan avarasti kitaran- ja bassonsoittotekniikoistaan. Puheenaiheina on myös keikkailu ja kiertue-elämä ja rennon luennon lomassa ropisee vinkkejä musiikkialalle sekä bänditoimintaan yleensä. Itse pihvinä tietysti laadukasta soittoa!”

Klinikka alkaa klo 18 ja päättyy noin klo 22. Tapahtuma lähetetään myös livestriiminä, jonka katselulinkki ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Lisää luettavaa