Helsingin vasemmistoliiton valtuustoryhmä vaatii Helsingin kaupunkia järjestämään korvaavat tilat Elävän musiikin yhdistys Elmu ry:lle

Vasemmisto vaatii hyviä asioita.

Helsingin vasemmistoliiton valtuustoryhmä vaatii Helsingin kaupunkia järjestämään korvaavat tilat Elävän musiikin yhdistys Elmu ry:lle, kun Nosturin toiminta loppuu vuoden vaihteessa.

Asiasta Vasemmistoliitto kertoi verkkosivuillaan.

”Helsingin kaupunki ja Elmu ovat käyneet ensimmäiset neuvottelut vuonna 2009, jolloin kaupunki lupasi Elmulle korvaavat tilat, kun selvisi että Nosturi puretaan. Valtuustoryhmä katsoo, että korvaavien tilojen puute vähentäisi nuorten harrastusmahdollisuuksia Helsingissä, sillä Elmu on voittoa tavoittelematta tarjonnut nuorille ikärajattomia keikkoja ja halpoja treenikämppiä”, Helsingin vasemmistoliitto kertoo sivuillaan ja jatkaa Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu ja kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen Sami “Frank” Muttilaisen kommentilla:

“Elmun vaikutus Helsingin ja koko Suomen kulttuurielämään on kiistaton. Järjestämällä korvaavat tilat, kaupunki tunnustaisi sen arvon kaupungille. “Olen valtuutettuna ollessani esittänyt kahdessa eri lautakunnassa, että Elmun toimintaedellytykset säilyvät ja saanut enemmistön esitykseni taakse. Myös edellinen kaupunginvaltuusto on linjannut olevansa asiasta samoilla leveleillä. Nyt on tekojen aika.”

Helsingin vasemmistoliiton kotisivuille pääset tästä.