Helsinkiin uusi elektronisen tanssimusiikin iltoihin keskittyvä klubi

Päähesulissa tapahtuu!

06.02.2024

Kulttuuritalolla avataan 16. helmikuuta elektronisen tanssimusiikin iltoihin keskittyvä klubi KULT. Alvar Aallon suunnitteleman Kulttuuritalon entiseen elokuvateatteriin rakennetuissa tiloissa järjestetään myös livemusiikkikeikkoja.

KULTin johtoon on rekrytoitu dj:nä ja tuottajana tunnettu Katerina Andonov. Katerina Andonov on toiminut dj:nä jo yli kymmenen vuoden ajan sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on esiintynyt säännöllisesti useilla helsinkiläisillä klubeilla, mm. Kaikussa, Post Barissa ja Flow Festivalilla, ja ollut mukana kehittämässä Kuudes Linja Oy:n ja Flow Festival Oy:n ohjelmatuotantoa toiminnan alkumetreiltä asti. Andonovin oma levy-yhtiö Émotsiya julkaisee ja vie maailmalle suomalaisten artistien musiikkia.

”Haluan, että KULTista tulee esiintyjille ja asiakkaille lämmin, inklusiivinen ja inspiroiva paikka ilmaista itseään vapautuneesti turvallisessa ympäristössä. Olen otettu tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta päästä toteuttamaan korkeatasoista klubia uniikissa tilassa, joka on täynnä historiaa, arvokasta muotoilua ja arkkitehtuuria”, sanoo Andonov.

Lisää luettavaa