Hetkessä kulttisuosioon ponnahtanut räppäri päättää uransa? ”Rap-ura varmaan aikalailla taputeltu”

Versace Henrik keskittyy jatkossa muuhun kuin räppiin.

Versace Henrik on räppäri, jonka maine kiirii edellä. Räppäri nousi kulttisuosioon julkaisemalla hirmuisella tahdilla mixtapeja vuonna 2017.

Ahkera ja joukosta räväkällä tyylillään erottunut räppäri sai tulitukea kovilta nimiltä, kuten Eevil Stöö ja Tippa. Versace Henrikin ehdoton vahvuus oli herättää huomiota, milloin erilaisilla performansseilla ja milloin hengästyttävillä biiseillä. Kaikki tämä herätti pöhinää somessa ja sitä hänen tekemiset tuntuvat aiheuttavan edelleen.

Vuonna 2018 räppäri poisti kaikki tekeleensä omilta virallisilta tileiltään. Lukuisat mixtapet jäivät siis kuuntelualustojen ulkopuolelle. Jo tuolloin oli viitteitä siitä, että Versace Henrik oli siirtymässä pois räpin saralta, tässä tapauksessa punkin maailmaan. Tuossa vaiheessa oli tiedossa, että räppäri oli tehnyt yhteistyötä yhtyeiden kuten Ursus Factory ja Teksti-TV 666 kanssa. Vaikutti siltä, että pesäero oli tehtävä.

Vuonna 2018 julkaistiin Henrik!-nimellä punk-levy Vanha Testamentti ja sen myötä Henrik! on kiertänyt ympäri Suomea. Alkoi vaikuttamaan vielä vahvemmin siltä, että punk tai yleensäkin jokin muu kuin rap, on se mikä Versace Henrikiä kiinnostaa.

Siispä kuului mielenkiintoisia uutisia, kun Versace Henrik vihjaili Facebookissa, että hänen Blockfest-keikkansa on samalla hänen viimeinen räppikeikkansa:

”Tänää taputellaa yks jakso elämäst! nähää blockeil viel kerra! eiköhä 3v putkee riitä! eka pikkulavalla, sit päälavalla ja hyvä lopetus kaikelle park stagel! jokanen lava koettu kerran!”

Rumba otti räppäri-laulajaan yhteyden ja kysyi, missä mennään. Onko siis niin, että räpit jäävät taakse?

”Rap-ura varmaan aikalailla taputeltu”, Versace Henrik kertoo Rumballe. Hän toki pitää portin auki ja myöntää sille syyn sen enempää kainostelematta:

”Tehdään keikkoja vielä, jos tarjotaan tarpeeksi massia tai on joku oikeesti kiinnostava tapahtuma. Päätettiin Sami Hildenin (manageri/keikka-dj) kanssa, että jos ulkomaille halutaan, niin mennään.”

Musiikin tekeminen ei siis lopu mihinkään, mutta rap saa jäädä ainakin toistaiseksi telakalle. Toki Versace Henrik lupaa, että vierailuja hän saattaa tehdä jonkin verran edelleen, eikä tulevaa voi täysin ennustaa, mutta tällä hetkellä pääpaino on jossain aivan muussa kuin räpissä:

”Minun musiikki on sitä mitä minulta luonnollisesti tulee ulos, minäkin hetkenä elämässä!”

Intohimoja Versace Henrikillä riittää, maanantaina 18.8 avataan uusi näyttely ja perjantaina ilmestyi uusi kappale Henrik!-nimellä. Hurmos! julkaistiin Katakombi-levymerkin alla, kuten myös Vanha testamentti -albumi.

Katso lisätietoja tulevasta Loutti-näyttelystä alta ja kuuntele uusi biisi. Vanhan testamentin arvio täällä.