Heviteemun debyyttialbumi on ilmestynyt – levyllä mukana muun muassa Costee ja Mouhous

Pahoinvoiva sukupolvi -albumi on tummanpuhuva, elämää pohtiva kokonaisuus.

26.03.2023

Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu eli Teemu Javanainen on julkaissut debyyttialbuminsa. Pahoinvoiva sukupolvi on tummanpuhuva ja elämää pohtiva kokonaisuus, joka käsittelee rakkautta ja kuolemaa sekä niihin liittyvää pelkoa ja kaipuuta usealta kantilta.

”Hieno fiilis julkaista oma debyyttialbumi. Tuntuu, että vihdoin oon kaikille muille tuottamisen ja kirjottamisen lomassa nyt itekki ihan oikee artisti”, Heviteemu kertoo tiedotteessa.

Pitkään tekeillä ollut albumi on alusta loppuun Heviteemun käsialaa. Vaikka kaikki 11 kappaletta ovat artistin itse säveltämiä, sanoittamia, sovittamia, tuottamia ja miksaamia, levyllä kuullaan myös vierailijoita. Biiseissä fiittaavat Mouhous-yhtye sekä artistit Costee, Whereismike ja Sini Yasemin.

”Luultavasti ilman yhteistyötä Costeen kanssa en ois saanu ikinä sitä kipinää tehä uraa myös esiintyvänä sooloartistina. Soitin myös Costeelle mökillä joskus Whereismiken biisejä tyyliin Soundcloudista, et tää on magee tyyppi, ja sen jälkeen ollaan Miken kanssa tehty sessioita kimpassa.”

”Sini taas on mun hyvä ystävä, jonka kanssa ollaan jollain tapaa samankaltaisia synkistelijöitä. Tehdään myös muutenkin duunii yhessä joten tää oli täysin päivänselvää et me tehään yhessä biisi mun levylle. Samoin oli sekin, et Mouhous tulee fiittaamaan mun levylle, oltiinhan me tehty yhessä just niiden toinen albumi ja kesän festarirundi. Tää oli vaan luonnollinen jatkumo sille touhulle.”

Kuuntele levy alta.

Lisää luettavaa