Hollywood-tähti joutui tappeluun konsertissa – silminnäkijät kertovat hänen myös ahdistelleen naisia seksuaalisesti

Känniääliö on känniääliö, vaikka kuuluisa olisikin.

Hollywood-tähti Shia LaBeouf joutui tappeluun Warpaint-yhtyeen konsertissa Austinissa, Texasissa.

Reddit-sivuston keikalla olleet käyttäjät kertovat, että LeBeouf olisi varsinaisen setin viimeisen kappaleen aikana rynninyt lähemmäs lavaa kohti.  Lavan edustaja oli aivan täynnä ihmisiä, mutta LaBeouf oli silti yrittänyt tunkea ihmisten päälle, läpi ja kyljestä sisään.

Eräs silminnäkijä kertoo, miten homma oli yltynyt käsirysyn asteelle. Silminnäkijä oli ollut itse eturivissä ja nähnyt, miten LaBeouf oli muun muassa työntänyt reitensä erään naisen jalkoväliin. Tapahtuman nähnyt nainen oli työntänyt LaBeoufin lattiaan ja huomannut, että kyseessä oli kuuluisa Hollywood-tähti ja lopettanut kurittamisen.

Tämä ei ollut kuitenkaan LaBeoufia hiljentänyt, vaan hän oli jatkanut työntymistään eturiviä kohti. Samalla LaBeuof oli muun muassa uhkaillut erästä naista antavansa tälle ympäri korvia tehden hänelle samalla irstaita merkkejä osoittaen, että haluaisi suorittaa tälle suuseksiä.

Lopulta bändi oli joutunut lopettamaan soittamisen kokonaan, ja keikkapaikan turvamiehet olivat repineet LeBeoufin pois yleisön joukosta ja heittäneet tämän niskaperse-otteella pihalle.

Sillä lailla.