Homofobiset jenkit käyttivät Eye of the Tigeria niin väärin kuin olla voi – Oikeusjuttu horisontissa

Eye of the Tigerin kanssa ei leikitä. Hyvä!

09.09.2015

Kentuckyläinen Kim Davis on periaatteen nainen. Viime torstaina hänet pidätettiin oikeuden halventamisesta, kun hän kieltäytyi antamasta samaa sukupuolta oleville avioliittolupapapereita, joita homoparit tarvitsevat avioon astumista varten.

Davis vapautettiin eilen, ja häntä vastassa oli aimo joukko republikaaneja ja muuta mukavaa väkeä, jotka vastustavat samaa sukupuolta olevien ihmisten avioliittoaikeita koska Raamutussa sanotaan niin ja eihän sitä tiedä kohta mihin sitä uimahallin pukukopeissa törmää ja kohta voi mennä naimisiin koirankin kanssa.

Davisiä vastassa oli myös presidenttiehdokas Mike Huckabee, joka toimi vapautusbileiden puhemiehenä. Davis asteli lavalle hurraavan väkijoukon eteen Huckabeen esittelemänä, ja taustalla soi Survivorin legendaarinen Rocky-biisi Eye of ther Tiger. Tämä taas ei luonnollisesti Survivorin kitaristille ja kappaleen kirjoittaneelle Frankie Sullivanille sopinut. Survivorin jäsenet harkitsevatkin nyt lakisyytettä tapahtumajärjestäjiä kohtaan, sillä he eivät millään tavalla halua tulla sekoitetuksi jenkkihihhuleiden torspoiluun.

Davis myös sanoutui irti tapahtumasta omilla Facebook-sivuillaan.

Tuosta ja siitä ja in your face, homofoobikot.

frankie

Lisää luettavaa