HS: Antti Tuiskua ei nähdä keikkalavoilla enää ensi vuoden jälkeen – muuttaa Espanjaan ja vaihtaa alaa

Laulaja jää pitkälle tauolle kevään areenakiertueen jälkeen.

14.09.2022

Helsingin Olympiastadionilla viime viikonloppuna Bailantai-jättikonserteilla villinnyt Antti Tuisku jää pitkälle tauolle.

Tuisku lähtee kahdeksan keikan areenakiertueelle ensi keväänä, jonka jälkeen artistia ei nähdä lavoilla ainakaan hetkeen. Rundi alkaa Tampereen Nokia-areenalta 31. maaliskuuta ja päättyy Helsingin jäähalliin 6. toukokuuta.

”Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan”, Tuisku kommentoi.

”Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, koska voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä.”

Tiedotteessa kirjoitetaan tauosta, mutta Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa Tuisku kertoo jättävänsä keikkailun lopullisesti. Hän työstää parhaillaan uutta levyä, jonka työnimi on ”viimeinen albumi”.

Tuisku kertoo haastattelussa, ettei uutta musiikkia tai keikkoja ole suunnitteilla kesän 2023 jälkeen, sillä hän aikoo muuttaa Espanjaan. Laulaja on opiskellut liikuntaneuvojaksi ja joogaohjaajaksi sekä viimeisimpänä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

”Koska esimerkiksi tässä maassa kulttuurin ja tapahtuma-alan arvostus on ylipäänsä niin heikkoa ja harvalla alalla toimivalla ihmisellä on enää uskoa päätöksentekijöihin, olen itsekin kaikessa hiljaisuudessa opiskellut itselleni tämän pandemian keskellä toista ammattia”, Tuisku kirjoitti Instagramissa tammikuussa.

”Olen suunnattoman surullinen siitä tosiasiasta, että minulle, kuten niin monille muille terapeuteille, tulee riittämään tämän kaiken jälkeen entistä enemmän töitä.”

Lipunmyynti kevään Mayhem-areenakiertueelle alkaa maanantaina 19. syyskuuta kello 9 osoitteessa lippu.fi. Lippujen hinnat alkaen 49,90 euroa.

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue
Pe 31.3. Tampere, Nokia Arena
Pe 14.4. Kuopio, Olvi Areena
La 15.4. Lahti, Lahtihalli
Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 22.4. Turku, Gatorade Center
Pe 28.4. Oulu, Ouluhalli
La 29.4. Rovaniemi, Lappi Areena
La 6.5. Helsinki, Jäähalli

Lisää luettavaa