Huhtikuussa menehtyneestä jenkkiräppäri DMX:stä dokumentti – katso traileri

HBO-dokumentti ilmestyy 25.11.

Tämän vuoden huhtikuussa kuolleen yhdysvaltalaisräppäri DMX:n elämää päästään pian seuraamaan uudessa HBO-dokumentissa, joka saa ensi-iltansa 25.11. DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 1998. Hän on yksi 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun merkittävimmistä räppäreistä.

DMX kuoli 50-vuotiaana huumeiden yliannostukseen liittyneen sydänkohtauksen seurauksena. Nyt nähtävässä DMX: Don’t Try to Understand -dokumentissa syvennytään artistin elämään sen jälkeen kun hänet vuonna 2019 vapautettiin vankilasta veropetokseen liittyvän tuomion jälkimainingeissa. Dokumentissa seurataan DMX:n yrityksiä saada elämänsä ja uransa takaisin raiteilleen. Suunnitelmiin kuului myös comeback-kiertue, jota ei valitettavasti koskaan ehditty näkemään.

DMX-dokumentti on osa HBO:n Music Box -sarjaa, jonka aiempina osina on nähty muun muassa Woodstock 99: Peace, Love, and Rage -elokuva sekä Alanis Morissetten uran alkupuoliskosta kertova Jagged-dokumentti.

Voit katsoa DMX-dokumentin trailerin alta. Sen on ohjannut debyyttityönään Christopher Fierson. Lisäksi DMX:ltä julkaistiin tämän vuoden toukokuussa postuumisti Exodus-niminen albumi, jonka senkin löydät alta.

YouTube video

Lisää luettavaa