Huippumuusikko tuskailee alastonvideonsa kanssa – ”Takapuoleni saa miljoona katselua päivässä, mutta kukaan ei katso musiikkivideoitani”

Diplo tuulettaa.

Diplo

Diplo on tunnettu huumoriveikko, ainakin hänen ronskin somepresenssinsä perusteella. Viikonloppuna Diplo oli käynyt Red Rock Canyonilla ja mitä muutakaan hän olisi tehnyt, kuin vetäissyt housunsa nilkkoihin ja kuvannut siitä videon.

Tämän jälkeen video postattiin tietysti suoraan Instagramiin neljän miljoonan seuraajan ihmeteltäväksi ja somewau oli valmis. Pian Diplo huomasi, että hänen somejulkaisunsa on megasuosittu, mutta hänen uusiin musiikkivideonsa ei.

Diplo kommentoi omaa somepäivitykseen seuraavasti: ”Perseeni saa miljoona katselua päivässä, mutta kukaan ei katso musiikkivideoitani.”

Meemihuumorista nauttiva Diplo kuitenkin hassuttelee, koska hänen videoillaan on kyllä miljoonia katselukertoja ja onhan Diplon Major Lazer -yhtyeen Lean On -hitti yksi kaikkien aikojen striimatuimmista kappaleista.

Kaikesta päätellen jutussa kuitenkin kytee totuuden liekki. Diplon uusin video Look Back on kuvattu ilmeisesti samalla kanjonilla, jossa Diplokin kävi kuvaamassa kanjoniaan. Tämä Dramin vierailulla ryhdistetty video ei ole saanut viikossa ”kuin” 500 000 katselua ja sehän on vähemmän kuin Diplon takapuoli.

Toivomme, että jatkossa Diplon videot keräävät enemmän katseluita, niin hänen ei tarvitse vetää itseään aivan kielekkeelle promootionsa kanssa. Arvostamme kyllä hänen uhrautumistaan näinä vaikeina internet-aikoina.

Katso molemmat videot alta, jos vain uskallat.

When she asks for nudes

Henkilön diplo (@diplo) jakama julkaisu