Huippuodotetun levyn piti ilmestyä perjantaina – näin ei käynyt, mutta julkaisutilaisuuden ilmaa voi sentään ostaa

Kanye-ilmaa tarjolla.

Kanye Westin uuden Donda-nimisen albumin oli määrä ilmestyä viime perjantaina. Kanye teki kuitenkin Kanyet ja ilmoitti, että albumi ilmestyykin joskus elokuussa. Ehkä. Enemmän Kanyen temppuilusta voit lukea täältä.

Torstaina Atlantan Mercedes-Benz -stadionilla Kanye järjesti albumin julkaisutilaisuuden, missä levyä pääsivät harvat ja valitut kuuntelemaan ennakkoon. Nyt eräs eBay-käyttäjä myy julkkaritilaisuudessa pussittamaansa ilmaa. Ilmapussi lähtöhinta oli 1025 dollaria, ja siitä on huudettu tähän mennessä 2125,01 dollaria.

Ilmapussia myy nimimerkki Imacanon16canzimacanon16canz. Myyjällä on 21 positiivista palautetta, ja hän on myynyt eBayssa tavaraa 173 kertaa, joten mistään vedätyksestä tuskin on kyse. Tai riippuu tietenkin siitä, pitääkö ilman myymistä vedätyksenä vai ei. Toisaalta onhan sitä myyty lähiaikoina taidettakin, jota ei ole olemassa konkreettisesti. Tästä tapauksesta kirjoitimme vähän aikaa sitten täällä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kanyen tapahtumasta myydään ilmaa. Vuonna 2015 joku nettosi 60 000 dollarin tilin myymällä eBayn kautta ilmaan Kanye Westin Yeezus-kiertueelta.