Huippusuosittu dj-kaksikko samplasi The Rasmuksen takavuosien hittiä uuteen sinkkuunsa

Oooh ooh.

04.03.2022

Viime lauantaina The Rasmus-yhtye valittiin Jezebel-kappaleellaan Suomen Euroviisu-edustajaksi Torinossa järjestettäviin Euroviisuihin. Nyt bändi on jälleen tapetilla, sillä yhtyeen uran isointa hittiä In The Shadows kuullaan yllättävässä yhteydessä.

Huippusuosittu (9,5 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa omaava) belgialais-kreikkalainen dj-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike samplaavat Rasmuksen vuoden 2003 kappaletta tuoreella Shooting Darts -sinkullaan. DJ-duon sinkulla vierailevat R3hab ja Prezioso.

Erityisen isossa roolissa on tietysti kertosäe ja sen ”oooh-ooh”-huudot. Biisin kirjoittajaksi on merkitty ainoastaan The Rasmuksen silloiset jäsenet, dj-kaksikon hoitaessa tuottajan virkaa. Eli mikäli tästä syntyy isompi hitti, niin sen voi olettaa näkyvän kohtalaisesti myös bändin jäsenten lompakossa. Jos siis raha edellä asiaa ajattelee.

Kappaleesta on julkaistu lyriikkavideo, jonka voit katsoa alta. Jos kaipaat muistinvirkistystä, niin myös se In The Shadows on alta kytättävissä. Ihan mainio kappalehan tuo aikanaan brittien sinkkulistan kolmanneksi noussut biisi edelleen on.


Lisää luettavaa