Huipputähti siellä, huipputähti täällä – musiikkimogulin lapsen tuottaman kappaleen tähtikaarti on sitä luokkaa, että kyseessä on suurella todennäköisyydellä kesän suurin kappale

Ja puolet tästäkin vierailijakaartista nähdään tänä kesänä Suomessa.

Youtube

Jos kuulet kappaleen alussa nimen DJ Khaled, niin voit olla varma ettei biisiä ole vetämässä mikään tähdenlento. DJ Khaledin kappaleissa on usein sen luokan vieraat, ettei artistien korvauksia ole ihan muutamalla kaljakorilla hoidettu.

Tällä kertaa kappaletta on ollut tuottamassa myös DJ Khaledin alle vuoden ikäinen poika Asahd Khaled, joka on myös vaivautunut videolle vierailemaan. Helppo siinä on toki hymyillä, kun pikkurahasta ei ole puutetta pikkuisenakaan.

Jokainen voi tietysti tehdä omat johtopäätöksensä siitä, kuinka valtava panos alle vuoden ikäisellä lapsella voikaan tähän biisiin olla. Nyt ei auta kuitenkaan itku markkinoilla saati Argentiinassa. Jos Asahdin nimi näkyy tekijäluettelossa, silloin hän on tietysti myös valtavan panoksensa antanut.

Itse biisihän on sitten niin kesäinen tuotos, että ennen kuuntelua kannattaa kaivaa aurinkorasvat esiin. Justin Bieber lurittaa kappalelle takuuvarmat miljoonat kuuntelijat ja Quavo, Chance the Rapper, sekä Lil Wayne hoitavat räpäytykset himaan. DJ Khaled tyytyy huutelemaan tuttuja fraasejaan ja tanssimaan videolla, kuin Martha Graham
konsanaan. Biisin tuotannosta Khaledien lisäksi vastaa Nic Nac, joka on tehnyt aiemmin kappaleita Chris Brownille ja Kevin Gatesille.

Todettakoon vielä se, että biisillä kuultavat Lil Wayne ja Migos-yhtyeestä tuttu Quavo nähdään molemmat tänä kesänä Blockfestissa.