Huipputuottaja teki videon, jolla kaatoi vodkaa ja viiniä aamiaismurojensa joukkoon – eikös siitäkin saatu mieli pahoitettua ja moraalipaniikki

DJ Khaled joutui ongelmiin.

DJ Khaled vasemmalla

Jos et uskonut, että kaikesta mahdollisesta voi jokin taho loukkaantua, niin tässäpä malliesimerkki siitä, miten olet väärässä.

Huipputuottaja DJ Khaled laittoi nimittäin eilen nettiin videon, jossa kaatoi vodkaa ja viiniä aamiaismuroihinsa. Erikoista aamupalaa kokatessaan hän mainitsi vodkamerkin ja viinimerkin myös nimeltä.

Tästä suivaantuivat monetkin tahot. Esimerkiksi mainosten ja sosiaalisen median käytöstä vartioiva Truth In Advertising [TINA] -järjestö oli äkämystynyt siitä, että DJ Khaled markkinoi videollaan alkoholia lapsille.

”Vakka DJ Khaled tekeekin hyväntekeväisyystyötä esimerkiksi järjestöille, jotka auttavat koululaisia etenemään opinnoissaan, on tällainen markkinointi väärin. DJ Khaledia seuraavat monen lapset ympäri maailman ja alaikäisten alkoholinkäyttö on valtava ongelma”, TINA:sta kerrottiin.

TINA:ssa oltiin näreissään myös siitä, ettei DJ Khaled sano suoraan esimerkiksi Snapchatissa, että hänellä on yhteistyösopimuksia eri alkoholimerkkien kanssa – merkkien, joita hän sitten sivulauseissaan mainostaa sosiaalisessa mediassa.

Tätä nykyä DJ Khaled joutuukin laittamaan häshtägin #ad aina niihin videoihin ja kuviin, joissa näkyy yhteistyökumppaneiden merkkejä.

DJ Khaled poisti videon myöhemmin.