Huomio Circlen ja Deep Turtlen ystävät! Löysimme kappaleita, jotka vievät ”eka demo paras” -ajattelun täysin uudelle tasolle

"Vähän" harvinaisempaa kamaa. Kiitos ATK!

23.09.2015

Eka demo jne! Circlen levyistä se ensimmäinen eli Meronia on tietenkin paras, ja sinkuista totta kai vuonna 1991 julkaistu DNA, vaikka sitä ei olisi kuullutkaan. Sen jälkeen porilainen indie myi perseensä valtavirralle ja porilaista vänkyröintiä sai kuunnella kaikkialla. Ai että se harmitti musiikkielitistia tuolloin!

Tai siis.

Mutta vaan! Nyt on löytynyt kaikille Jussi Lehtisalon ystäville äänityksiä, jotka pakottavat ajattelemaan uudelleen mikä miehen nälkävuoden mittaisesta katologista onkaan se hienoin äänitys. YouTuben ihmemaasta kun löytyy superharvinainen ääniraita, jolla 16- tai 17-vuotias Lehtisalo tykittelee menemään porilaisessa autotallissa vuonna 1988 yhden päivän ajan kestäneessä hassutteluprojektissa.

Mukana menossa on myös esimerkiksi Deep Turtlessa soittanut Tapio Laxström. Tieto riemastuttanee ainakin erään levy-yhtiön edustajaa, jonka mielestä Deep Turtle on parasta koskaan. Ja emme me vastaan ala väittämään.

Video löytyy YouTube-kanavalta joka kantaa nimeä ”Jukka Sillanpään musiikkiarkisto”, ja sieltä löytyy muutenkin melkoinen kasa tautisen harvinaista herkkua, josta kukaan ei luultavasti koskaan ole kuullut mitään. Aivan tajuttoman hyvää UG-boustailukamaa, siis! Jukka Sillanpää itse on soittanut yhtyeissä kuten Syndicate, Funcunt, F, S-orbi-tol sekä As Divine Grace. Sillanpää oli myös mukana Jori Sjöroosin kanssa This Empty Flow -bändissä.

Sellaista tänään, huomenna jotain ihan muuta!

Lisää luettavaa