Huumeita, orgioita ja estotonta seksiä – vai jotain ihan muuta? Nyt pääset matkustamaan suomalaisfestareille siellä esiintyvien bändien kanssa

Siitä festivaaleille bändien kanssa!

17.09.2018

Pieni varsinaissuomalainen maalaiskylä Sauvo sai joku aika sitten oman levy-yhtiönsä, kun Turussa vaikuttanut Karhuvaltio Records muutti maalle.

Nyt Karhuvaltio kutsuu paikalle kaikki muutkin. Levy-yhtiö järjestää lauantaina 22.9. festivaalit uuden Bar Mansikan tiloissa. Ohjelmistosta löytyvät Tero-Petri, debyyttikeikkansa soittava Liljankukka, Painikerho, Severi Peura & Selvänäkijät, Duo Nordell sekä Jansolo. Paikalta saa tämän lisäksi tietysti lähiruokaa, ja järjestetäänpä alueella myös pöytäfutisturnaus.

Turkulaisille on tehty taas asiat helpoiksi ja keikkabussi nappaa artistien lisäksi myös yleisöä mukaansa. 15 euron lippu sisältää meno-paluun Tku-Sauvo-Tku yhdessä illan artistikatraan kanssa ”meet & greet” –hengessä sekä sisäänpääsyn Bar Mansikkaan (arvo 5e). Matkan aikana on muun muassa open mic ja vapaata improvisaatiota taiteiden yön hengessä.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa