Hyviä uutisia Paperi T:n ystäville, emmekä nyt tarkoita eilen julkaistua biisiä – Rumba 4/2016 ilmestyy huomenna!

15.09.2016

Sannin eilen julkaistu ja PAPERI T -featilla varustettu Oo se kun oot -biisi soi tehosoitossa varmasti monessa kotitaloudessa ja konttorissa, eikä Rumban päämaja ole poikkeus. Paperi T on ajankohtainen myös kuun lopussa ilmestyvän runoteoksensa Post-alfan johdosta. Malarian pelon julkaisun jälkeen räppärin elämässä on tapahtunut niin paljon enemmän ja nopeammin, että koimme velvollisuudeksemme painaa hänen kasvonsa huomenna 16.9. ilmestyvän Rumban kanteen. Mitä nyt, mitä seuraavaksi, kysyy Joni Kling.

Muut pitkät artikkelit pyörivät syksyn harvinaisten keikkavieraiden ympärillä. Samuli Knuuti johdattaa THE CUREN maailmaan ja kertoo miksi Robert Smithin luotsaama bändi on edelleen relevantti, vaikka uusia levyjä ei kuulu. Joonas Kuisma puolestaan väittää, että ”jos tällä hetkellä pitää JUSTIN BIEBERIÄ dillenä, osoittaa lähinnä sivistymättömyyttä ja popin kelkasta putoamista”. Lupaamme tarjota perusteet kovalle väitteelle! Kimmo Vanhatalo johdattaa lukijan maestro ENNIO MORRICONEN ja elokuvamusiikin maailmaan.

Lisäksi JARKKO MARTIKAINEN vie toimittajan teatteriin, DJ POLARSOUL kutsui studioonsa, ALMA on nousussa, SUVI TERÄSNISKA esittelee mitä iskelmädiggarin levyhyllystä löytyy, ja Terveet kädet kuopannut LÄJÄ ÄIJÄLÄ puhuu muun muassa kissoista ja ihmislihan syömisestä.

Pitkissä levyarvioissa Mira Luoti, Pixies, Schoolboy Q, Sur-rur ja Seremonia. Lyhyet levyarviot ovat omistettu Nick Caven katalogin vähemmälle huomiolle jääneille levytyksille.

Tuomo Prättälä tekee poimintoja itselleen tärkeistä asioista. Hittikarusellin vieraana Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ohjaaja Selma Vilhunen. Tomi Palsa tarjoilee festarikesän kuumimmat valokuvat. Jose Riikonen kirjoittaa esseessään popmusiikin tabuista. Kolumnivuorossa Anton Vanha-Majamaa ja Santtu Reinikainen. Nisse M on saanut käsiinsä Pete Parkkosen päiväkirjan. Black Peiderin sarjakuva on tutulla paikallaan.

Rumba 4/2016 lehtipisteissä perjantaina 16.9.

Lisää luettavaa