Ida Paul & Kalle Lindroth albumilistan ykköseksi – Vesala palaa kärkikahinoihin

Vuonna nolla on duon ensimmäinen listaykkönen.

30.03.2020

Ida Paul ja Kalle Lindroth debytoivat Suomen virallisen albumilistan ensimmäisellä sijalla. Vuonna nolla tuo duolle sen historian ensimmäisen listaykkösen: esikoisalbumi Nää kaikki kertoo susta -albumin korkein sijoitus on toinen. Viimeksi mainittua levyäkin on kuunneltu taas aktiivisemmin: se nousee listan 46. sijalta sijalle 26. Yhteensä albumille on kertynyt jo 103 listaviikkoa.

Hurjia lukemia on muutamalla muullakin listan albumilla. Xxxtentacionin 17-albumi löytyy sijalta 48 ja sillä viikkoja on jo 111. Paluun listalle tekee Teflon Brothers (49. sija) albumillaan Teflon Circus, jolle tämä on jo 130. viikko listalla.

Listan kakkosena ja kolmosena on niin ikään uutuuslevyt: toisena The Weekndin After Hours ja kolmantena Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen Mahdoton yhtälö.

Vesalan Etsimässä rauhaa oli pudonnut sijalle 25, mutta nousee tällä viikolla aina neljänneksi asti. Liekö Yle Olohuone: Kaikki kotona live -ohjelmassa esiintyminen saanut kuuntelijat koukutettua?

Paperi T:n ja Khidin yhteisjulkaisu HBD RIP debytoi listan sijalla 13. Muita uutuuslevyjä ei albumilistalta löydy.

Singlelistalla Cledos tippuu ykkössijalta kolmanneksi, The Weekndin Blinding Lights nousee takaisin ykköseksi ja Behmin Tivolit nousee kolmossijalta kakkoseksi.

Singlelistan uutuusbiisit ovat The Weekndin In Your Eyes (13.), Ida Paulin ja Kalle Lindrothin Tennessee (16.) ja Beneen Supalonely (18.).

Lisää luettavaa