Ihan kohta sikarikas – Helena Routa julkaisi uuden singlen

Uutta Helena Routaaa!

Mona Salminen

Kesällä Millaisista tytöistä sä tykkäät -kappaleen julkaissut ja vuoden 2021 ryminällä Helvetti jäätyy -sinkullaan käynnistänyt Helena Routa on julkaissut uuden singlen. Uusi kappale on nimeltään Sikarikas ja se esittelee artistista taas uudenlaisen puolen.

Jos kahdella edellisellä kappaleella laulettiin saavuttamattomasta rakkaudesta, niin Sikarikas-biisillä kuullaan toisenlaista kertojaa. Tällä kertaa asetelma on käännetty päälaelleen. Annetaan laulajan itse vääntää rautalangasta:

”Tää on biisi erosta, ihmisiin, asioihin ja olosuhteisiin, jotka ei enää palvele sua. Tää kertoo sellaisesta itsenäistymisen hetkestä, kun opin arvostamaan itseäni ja tekemistäni tarpeeksi, enkä enää hakenut ja tarvinnut hyväksyntää mun valinnoilleni muilta ihmisiltä.”

Kolmen julkaistun biisin erot eivät silti löydy pelkästään sanoituksista, vaan biisit eriävät myös tuotannollisesti toisistaan. Tällä kertaa groovi biisillä on leikkisä, mutta hiukan myös tyly. Joka tapauksessa se antaa kutkuttavan mielenkiintoisen kuvan laulajasta ja siitä, mitä kaikkea voi vielä olla tulossa.

Tsekkaa sinkku alta ja lue Helena Roudan haastis täällä.