”Ihastuttavaa twee-poppista, joka on kuin tehty meille villatakkeja ja Belle & Sebastian -t-paitoja käyttäville nössöille” – esittelyssä Karina

Nyt on kaunista musiikkia. Todella, todella kaunista.

Tunnustetaan heti alkuun. Alta löytyvän kappaleen video on julkaistu kesäkuun alussa. Me Rumbassa emme ole kuitenkaan täysin sydämettömiä, kaupallisuuden alttariuden palvojia. Siksipä loistava musiikki on nostettava ylös silloinkin, kun ollaan hieman jälkijunassa.

Karina on kolmen helsinkiläisen eli Karin Mäkirannan, Helmi Tikkasen ja  Niko Koivuhovin muodostama yhtye, joka ainakin tämän maistiaisen perusteilla on bändi, jonka tulevia keikkoja kannattaa odottaa vesi kielellä. Karina soittaa aivan ihastuttavaa twee-poppista, joka on kuin tehty meille villatakkeja ja Belle & Sebastian -t-paitoja käyttäville nössöille. Kesäkuun alussa Radio Helsingin demoskaban voittanut Myrkky hiippailee eteenpäin villasukissa ja varpaillaan rauhallisesti ja iloisesti, kuin kesäsateessa pienessä nousuhumalassa lallatellen. Ja siinä pelataan jalkapalloa. Aina hyvä!

Kun vielä viime joulukuussa julkaistu kappale Laivat on samaa mainioutta, niin tässäpä yhtye, jonka nimi kannattaa panna mieleen.

Kuuntele kappaleet alta. EP Karinalta on tullut ulos tämän kuun puolivälissä, joten yhtyeen Facebook-sivuille tänne siitä plattaa anelemaan, mars!